Gulrotkake – per stykke

kr 33

Kategori:

Gulrotkake til alle

Gulrotkake er en saftig kake med en krydret smak toppet med en deilig ostekrem glasyr som smelter tungen. Har du lyst til å imponere dine gjester, men orker ikke lage selv? Da anbefaler vi sterkt denne deilige kaken, her bestiller kake i stykker du kan bestille til akkurat mange du ønsker. Du slipper å tenke rester og pass i kjøleskapet eller fryseren. Vårt team er veldig opptatt av å kvalitetssikre maten vi sender ut og denne kaken er en av våre favoritter. Denne kaken har vært med oss lenge vi kan husker og er en klassisk kake. Fra barnebursdager til kake med kaffen, denne passer perfekt.

Til forskjellige anledninger

Skal du feire en bursdag, konfirmasjon, dåp eller navnedag? Bestill din dessert hos oss. Kaken kommer som den er og du trenger ikke ta deg til noe. Denne kaken er det ingen problem og matche med alle våre menyer. Den anbefales spesielt godt til de forskjellige tapas menyene, sett ut kaken som en buffet etter maten og gjestene vil elske det. Det er viktig for oss i Modern catering at vi kan tilby god mat og dessert til en overkommelig pris. Derfor ønsker vi å tilby kaker også i kake stykker, hvor du ikke behøver å kjøpe hele kaken. Om du skulle ønske å bestille en hel kake med for eksempel skrift, da an du si ifra til vår booking hjelper vi deg med dette.

Levering

Kaken blir servert engangsemballasje og du trenger ikke tenkte at det leveres eller hentes fat i etterkant. Om du skulle ønske å kaken levert porselen kan du spørre oss, vi er behjelpelige. Når det kommer til drikke til maten eller desserten er vi veldig opptatte av at vi skal kunne hjelpe til med dette. spør oss, vår sommelier vil hjelpe deg med dette. Vårt team lager alltid mat av høy kvalitet og ikke mindre dessert. Det er fokus å bruke de beste varene, lage desserten fra bunn av og at den skal se innbydende ut for øyet. Her kan du være stolt av å servere gjestene dine. Spør vår kundeservice om dette.

Arrangerer du en konfirmasjon, en dåp/navnedag, bursdag, 17. mai selskap eller liknende, passer denne kaken perfekt til deg, bestill catering til den store dagen. 17.mai kan virkelig være den perfekte anledningen til å bestille dessert fra catering, denne dagen ønsker vi definitivt og tenkte minst mulig. Bestill klassisk gulrotkake til ditt neste arrangement og ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

Se også: Marsipankake

Handlekurv
Scroll to Top