Mini makroner – per stykk

kr 18

Kommer i forskjellige smaker.

Kategori:

Makroner den franske klassikern 

Makroner er en fransk klassisk dessert som er marengs basert dessert. Denne desserten smelter i munnen og er den perfekte avslutningen måltidet ditt. Makroner er kjent fra å bli introdusert i Frankrike av den italienske kokken til dronning Catherine de Medici. Dette er en dessert de fleste kjenner til og du finner den ofte i konditorier. Denne franske fristelsen syns mange er vanskelig å lage, hvorfor ikke bestille disse rett hjem. Makroner finner du stor juletapas meny, men kan også bestille disse separat. De kommer i forskjellige smaker og farger og er virkelig en fargebombe bordet. Disse kan du være stolt av å servere dine gjester. Legg makronene utover bordet og la gjestene forsyne seg, dette er både lekkert for øynene og smakfullt for munnen. Man ser at makroner blir mer og mer populært rundt om i verden og spesielt i Frankrike. Dette er en dessert med mandler, eggehvite, melis og sukker og er myk og seig samme tid.

De små søte, gode dessertene passer til enhver anledning

Skal du invitere til selskap eller arrangere konfirmasjon, dåp/navnedag, bursdag, eller bare til tapaskveld? Da ville jeg lagt til noen makroner. Det er ikke alltid man orker en hel dessert etter middag er får du en smakebit og kanskje akkurat det du trenger etter middagen. Makronene blir servert engangsemballasje og du trenger ikke tenkte at det leveres eller hentes fat i etterkant. Om du skulle ønske å kaken levert porselen kan du spørre oss, vi er behjelpelige. Når det kommer til drikke til maten eller desserten er vi veldig opptatte av at vi skal kunne hjelpe til med dette. spør oss, vår sommelier vil hjelpe deg med dette.

Vårt team lager alltid mat av høy kvalitet og ikke mindre dessert. Det er fokus å bruke de beste varene, og at den skal se innbydende ut for øyet. Her kan du være stolt av å servere gjestene dine. Spør vår kundeservice om dette. Arrangerer du en konfirmasjon, en dåp/navnedag, bursdag, 17. mai selskap eller liknende, passer disse klassiske dessertene perfekt til deg, bestill catering til den store dagen. 17.mai kan virkelig være den perfekte anledningen til å bestille dessert fra catering, denne dagen ønsker vi definitivt og tenkte minst mulig. Kontakt oss : [email protected] Bestill klassiske makroner til ditt neste arrangement og ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

Se også: Oster

Handlekurv
Scroll to Top