red fruits on table

Catering til julebord​

Om du trenger catering til julebord, da er har du kommet til rett sted. Vi i Modern catering ønsker å fokusere på kvalitet og følger tradisjoner med vår egen tvist. Hos oss finner du alle de beste julerettene som passer perfekt til ditt julebord, din julelunsj, eller julemiddag.

Planlegge ditt julebord

Når vi skal planlegge et julebord er det mye logistikk som må gå opp. Det skal passe for de fleste på en dag, finne lokalet/restaurant, hva vil folk ønsker å spise, hvilke allergier har vi? Vi har noen tips som kan hjelpe på veien, vi i Modern catering samarbeider med flere selskapslokaler som passer perfekt til julebord. Dette er lokaler du kan ta direkte kontakt med for å planlegge dagen, når du booker gjennom disse vil jeg anbefale dere en julemeny fra oss. Da slipper du også tenke på mat, og vi tar hensyn til alle allergier. Våre julemenyer kommer opp en stund før julesesongen så du kan få en god start på planleggingen.

Hva spiser vi på julebordet?

Når vi tenker julebord så tenker vi ofte julemat som ribbe, medisterkaker, poteter, saus, stek, surkål, rødkål og diverse. Mange spiser faktisk også pinnekjøtt på julaften. Dette er en trend som blir mer og mer populært. Vi får hvertfall nok fet mat man blir god og mett av. Til mat som dette passer det ofte godt med øl, aquavit, men noen foretrekker også en god vin.

Julebord uten tradisjonell julemat?

Vi mener det er ikke alltid trenger serveres tradisjonell julemat til julebordet. Om du ønsker å gå litt ut av boksen, har vi flere gode menyer som passer perfekt til et hvert arrangement.

Book julebord mellom oss og vi hjelper deg med alle detaljer. Hvem enn du ønsker å ha julebord hos, vi leverer juletapas rett hjem til deg. Større eller mindre selskap. Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Vinanbefalinger til Ribbe

Hvitvin:

Casa Ferreirinha Planalto Reserva 2020

Kühling-Gillot Qvinterra Riesling Trocken 2021

Rødvin:

Giovanni Rosso Barbera d’Alba Donna Margherita 2021

Handlekurv
Scroll to Top