Ostekake

kr 65

Ostekake med havtorn gelé, bær (laktose, gluten, sulfitt)

Kategori:

Ostekake er alltid en vinner!

Skal du invitere venner eller familie til middag, server dem ostekake. Vårt team har satt sammen en helt nydelig oppskrift den beste kaken som smelter i munn. Denne desserten passer både etter middagen, om du skal spise tapas eller en tre retters. Men den passer også om du bare skal invitere familie eller venner over en kopp kaffe. Vår ostekake er toppet med havtornegelé og friske bær og det er den perfekte blanding av søtt og syrlig. Det er ikke alltid det er like gøy å lage dessert til selskapet, derfor anbefaler vi å bestille din dessert fra oss. Den blir servert i skåler, som visst bilde og det er akkurat nok til å tilfredsstille en voksen person. Her får du kakene levert døren og du kan sette kaken rett bordet, du trenger ikke gjøre mer enn å bestille hos oss.

Passer til alt

Ostekake har vært markedet i generasjoner og er virkelig en klassiker. Kaken er myk og saftig med en bunn laget av søt kjeks, fyll av en deilig kremost og fløte, pyntet med friske bær. Trenger du vin anbefaling til desserten, kan vår sommelier hjelpe deg med dette. Si ifra når du tar kontakt med oss, vi kan anbefale både vin og hvilken middag du bør velge til denne desserten. Når du bestiller tapas eller tre retter hos oss kan du legge til hvilken dessert du ønsker fra vår meny. Du trenger absolutt ikke bestille en annen meny. Du kan også bestille kun dessert om du ønsker å lage middagen hjemme eget hjem. Skal du arrangere bryllup, konfirmasjon, dåp/navnedag eller liknende, er ostekake helt perfekt.

Vårt team lager alltid mat av høy kvalitet og ikke mindre dessert. Det er fokus å bruke de beste varene, lage desserten fra bunn av og at den skal se innbydende ut for øyet. Her kan du være stolt av å servere gjestene dine. Spør vår kundeservice om dette. Arrangerer du en konfirmasjon, en dåp/navnedag, bursdag, 17. mai selskap eller liknende, passer denne menyen perfekt til deg, bestill catering til den store dagen. 17.mai kan virkelig være den perfekte anledningen til å bestille dessert fra catering, denne dagen ønsker vi definitivt å tenkte minst mulig. En klassiker med en spennende og spenstig smak. Har du dårlig tid og ikke ønsker å lage dessert, men å den levert direkte døren? Bestill klassisk ostekake til ditt neste arrangement og ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

Se også: Sjokoladekake med bær

Handlekurv
Scroll to Top