Oster

kr 85

Golvertind blåmuggost, Fransk brie ost, Manchego ost lager i La Mancha-regionen i Spania og portvinsgelé (melk)

Kategori:

Ost

Hvem elsker ikke ost. Det gjør hvertfall vi. Grunnen til det er at ost virkelig passer til alle anledninger. Skal du for eksempel servere tapas, passer det utrolig godt å avslutte måltidet med nydelig ost og portvinsgelé. Her finner du en smakfull Golvertind norsk blåmuggost, en Fransk brie og en helt nydelig manchego fra Spania. Det passer også såklart å bestille med dette om du ønsker en tre retter. Avslutt kvelden med et ostefat eller ha det som en amuse-bouche etter hovedretten, overrask dine gjeste med dette. Vårt team har god erfaring med servering av tre retter menyer og syns det alltid er gøy med overraskelser som dette. Det er en grunn for at vi har tatt med ost i de fleste av våre menyer. Du finner det i menyen Modern tapas, vegetar tapas og juletapas.

Det er fult mulig å kun bestille ost om ønskelig, kanskje du skal i ett event hvor dere planlegger å ta med en rett hver? Da er det helt genialt å bestille din rett herfra, ta med deg ost og imponer gjestene med smakfull og innbydende mat. Portvins geléen som kommer med passer perfekt til de forskjellige typene. Denne blir laget på vårt kjøkken og er smakt til så den er en perfekt søtelig smak. Har du tenkte på å samle noen du er glad i hjemme hos deg? Skal du by de på litt tapas mat, men ønsker ikke stå for alt selv. Da kan du for eksempel bestille osten til tapasen hos oss, og stå for resten selv.

Levering

Hvis du ønsker å få alt levert rett på døren vil jeg anbefale deg å bestille en av våre deilig tapas menyer. Her følger det med ost. Maten kommer servert på engangsemballasje så du trenger ikke tenkte på fat som må hentes eller leveres. Du kan bare lene deg tilbake og nyte kvelden, vi leverer rett hjem på din dør. Om du ønsker å hente selv, kan det gjøres hos oss på Ullern allé ved en avtalt tid. Vår sommelier stiller gjerne opp og hjelpe deg med drikke anbefalinger, det er viktig med god drikke til ost. Vårt serviceteam er her for å hjelpe deg med det du trenger, kontakt oss for en uforpliktende prat. Så finner vi sammen ut hvilken meny og hvilken drikke som passer ditt kommende event. Ost passer perfekt og er noe gjestene setter pris på når de blir inviter, kontakt oss på: [email protected]. 

Se også: Sjokoladekake med bær

Handlekurv
Scroll to Top