Fruktfat – per stykk

kr 40

Variasjon av eksotiske frukter servert på fat.

Kategori:

Fruktfat til ditt neste selskap

Vårt kjøkken team elsker å legge opp et fresht og fargerikt fruktfat. Vi er opptatte av at presentasjonen skal være fin og at fargene skal poppe. Men ikke minst skal det være frukt som smaker godt. De fleste tar seg ikke tid til å kunne opp og anrette frukten før man spiser den, vi tar den som regel som den er og nyter.

Har man et fat stående vil det være mer fristende for både store og små og spise mer frukt. Dette er den perfekte mingle snacksen og servere dine gjester, enten før eller etter middag. Dette passer også utrolig godt til jobben, har du et møte eller en konferanse å planlegge, anbefaler vi å servere fruktfat. Det er sunt og godt og dine kolleger holder energien oppe. Fruktfatet leveres delikat anrettet og du kan være stolt av å servere dine gjester. Vårt team ønsker alltid å sette sammen et kombinasjon av friske smaker og de har lang erfaring med å sette sammen smaker som passer sammen.  

Vi følger sesongens frukter og trender. Det er ikke bare på sommeren det passer å servere nydelig frukt, mange foretrekker noe friskt etter middagen og en dessert kan bli for tungt. Da er det helt perfekt å by på et fat med alt fra druer, vannmelon, annen melon og dragefrukt. Dette er bare noe av det vi liker å bruke. Frukt er næringsrikt og et sunt alternativ for annen snacks. Du kan servere fruktfat på jobben, I ditt bryllip, I konfirmasjon og alle andre slags begivenheter.   

Servert på forskjellige måter

Ønsker du frukten servert som fingermat, går det an å bruke små pinner hvor gjestene kan nyte mens de mingler. Dette er det perfekte tilskuddet til ditt selskap, når gjestene dine ankommer hva er vel bedre en å ha noe å by . Frukt og musserende før middagen, men du går rundt å mingler med dine venner, familie eller kolleger. Vårt team er gode å sette sammen god frukt og legger dette pent opp det ser innbydende ut. Om du ønsker anbefalinger til ditt event, kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og vi hjelper deg med sammensettinger av våre menyer. Vårt team tar alltid hensyn til allergier, preferanser og ønsker. Våre menyer kommer servert svart engangsemballasje, men om du ønsker porselen kan du spørre oss om det. Det spiller ingen rolle hva slags selskap du skal ha, fruktfat passer hos de aller fleste! 

Se også: Fingermat 7 smaker

Handlekurv
Scroll to Top