Fingermat 7 smaker

kr 265

  • Tunafisk med kimchi sesam og yuzo  (sesam, soya) 
  • Røkelaks med eggekrem og dill (fisk, egg, sulfitt) 
  • Spekemat  (sulfitt) 
  • Krydret edamamebønne salat 
  • Blomkål salat med epler, rosiner og karri emulsjon (egg, sulfitt) 
  • Fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk) 
  • Fersk bulgur salat med forskjellige urter, og syltet stjerne løk. (gluten, sulfitt) 
  • Aioli (Sulfitt, egg) 
  • Focaccia (gluten) 
Kategori:

Fingermat til ditt selskap!

Fingermat er en meny hvor du kan nyte spennende smaker samtidig som du går rundt og mingler med dine gjester. Når man arrangerer selskap for mange mennesker ønsker man å kunne prate med alle, alle til å føle seg velkommen og bra. Det er ingenting som knytter mennesker mer sammen en god mat. Det har vi i Modern catering full forståelse for når vi skaper våre menyer.

Tanken bak vår fingermat meny er at gjestene skal ha noe å prate om, noe å nyte sammen, men de sosialiserer seg. Denne menyen er enkel å nyte stående og byr mange spennende smaker. Vårt team har skapt en meny med 7 forskjellige smaker som er lagt opp i små båter. menyen finner du en deilig liten rett med kveite som er dekket av deilig tilbehør som sprø risnudler. Du får klassisk røkelaks med eggekrem, dette er en vinner hos de aller fleste som elsker laks. Spekemat og forskjellige oster fra Sverige, Spania og Frankrike kommer også med. Spekemat og ost er en klassisk kombinasjon de fleste tapas bord som blir laget hjemme.

Du får også med små salater som krydret edamame salat, blomkålsalat med epler, rosiner og karri emulsjon. Blomkålsalat er en vinner blant vårt team, dette er virkelig en smaksbombe! Ikke nok med at du får med disse salatene, har vi også en fersk bulgur salat med forskjellige urter og syltet stjerneløk. Ikke for å glemme focaccia og aioli, hvem elsker ikke denne kombinasjonen? Focacciaen serverer vi i kurver og aiolien i skåler.

Ønsker du å bli mett?

Dette er ikke en meny som er skapt for å bli mett av, men en meny som er skapt for å kunne nytes når for eksempel gjestene ankommer. Dette er en meny du kan serverer før middagen, om det er litt tid mellom gjestene kommer og middagen starter. Vårt team har god erfaring med denne menyen og vi har erfaring med at dette er en slager i forskjellige type arrangementer.

Menyen har vi servert i alt fra bryllup, konfirmasjoner, konferanser, butikkåpninger, spesielle eventer som kun ønsker minglemat osv. Modern catering kan anbefale dere denne menyen og vi er stolte av at vi har klart å sette sammen smaker om passer de aller fleste. Har dere noen allergier eller preferanser? La oss vite det ved bestilling, vi tar hensyn til dette. Ta kontakt for en uforpliktende prat.  Bestill gjerne din fingermat meny hos oss i dag. 

Se også: Lunsjbuffet

Handlekurv
Scroll to Top