Klassisk koldtbord

kr 375

– Waldorfsalat (Melk, egg, nøtter, sulfitt)

– Cæsar salat med bacon, kylling og krutonger (Gluten, egg, melk, laktose)

– Caprese salat med jordbær, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)

– Soyabønne salat (soya)

– Brokkolini salat med gulrotpuré og syltet rødløk (Sulfitt)

– Eggerøre (Egg)

– Grillet asparges med granateple

– Roastbiff

– Golvertind blåmuggost, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk)

– Portvingelé (Sulfitt)

– Foccacia (Gluten)

– Aioli med stekt aioli (Egg)

Kategori:

Koldtbord til enhver anledning

Vårt team tenker at de fleste har hørte om et klassisk koldtbord. Dette er ofte en meny du finner retter som har eksistert i årrekker. Vårt team har derimot beholdt noen av de gode gamle klassikerne, men også lagt til andre retter som passer de fleste. Vårt team ønsker å kunne skape menyer hvor vi ser at både voksne og barn kan nyte og spise sammen. Det er ingenting som knytter oss mennesker sammen mer enn å nyte god mat rundt bordet. Dette har vi gjort lenge man kan huske og lange middager med en god smaksopplevelse er noe de aller fleste setter pris .

Om menyen

Menyen klassisk koldtbord er her for å hjelpe deg med akkurat dette, bare se disse deilige rettene. Denne menyen blir levert som en buffet, og du kan forsyne deg av akkurat det du ønsker. Vi anbefaler å ta litt av alt, kjenn hvordan disse smakene glir sammen. denne menyen finner du alt fra en klassisk waldorfsalat, dette er en frukt og nøttesalat vi kjenner godt til. Denne retten trenger virkelig ikke kun å serveres i julesesongen, den er frisk og kremet både med epler, selleri, druer og valnøtt.

Menyen byr også deilige salater som cæsarsalat med sprø og deilig bacon, kylling og krutonger og capresesalat med saftig mozzarella, tomat, jordbær og pesto. Dette er salater vi kjenner godt til, men som kanskje ikke er helt vanlig et klassisk koldtbord, vi har gjort vår egen vri. Soyabønnesalat og brokkolinisalat er også to salater med spennende smaker. over til de litt mer klassiske rettene som er eggerøre, roastbiff, grillet asparges med granateple. Du finner oster både fra Frankrike og Spania, som passer perfekt sammen med vår smakfulle portvinsgelé. Saftig focaccia og aioli med stekt hvitløk er også menyen, dette er den perfekte kombinasjon. Dette er en meny du kan være stolt av å servere dine gjester og det er virkelig en smaksbombe.

Se også: Modern Tapas

Vinanbefaling

Trenger du hjelp eller vin anbefaleringer til menyen? Ta kontakt med vårt kontor for en uforpliktende prat. Vårt team tar alltid hensyn til preferanser, allergier og liknende. Buffeten blir servert svart engangsemballasje, men ønsker du porselen? Spør vår kundeservice om dette. Arrangerer du en konfirmasjon, en dåp/navnedag, bursdag eller liknende, passer denne menyen perfekt til deg. En klassiker med masse forskjellige smaker. Bestill klassisk koldtbord til ditt neste arrangement og ta kontakt med oss om du har noen spørsmål. 

Handlekurv
Scroll to Top