Lunsjbuffet

kr 315

-Kylling klubber med BBQ marinade (Sulfitt)

-Bakte poteter

-Lettbakt laks toppet med asiatisk salat (Soyasaus, fisk, sesam)

-Krydret soyabønnesalat (Søya, sulfitt)

-Caprese salat (Melk, laktose, sulfitt)

-Focaccia (Gluten)

-Aioli (Egg)

 

Kategori:

Lunsjbuffet i Oslo

Lunsjbuffet er en passende meny til de aller fleste lunsj arrangementer. Denne menyen byr flere spennende og smakfulle retter. Vårt team har kvalitetssjekket og smakt til menyen for at den skal være spennende og presentabel. Skal du ha et møte eller en konferanse jobben for eksempel? Da passer denne menyen helt perfekt for deg. Menyen er ernæringsrik, byr flere forskjellige retter og holder deg mett.

Om menyen

Her finner du blant annet kyllingklubber med BBQ marinade, deilige små stekte poteter med urter og havsalt som går godt sammen. Lettbakt laks med asiatisk salat er også alltid en vinner. Disse tre elementene er varmmaten menyen, varmmaten kommer varm til deg. du trenger ikke tenkte at du varme maten før gjestene kommer. Maten blir også servert engangsemballasje, du trenger da ikke ta deg til noe etter maten er spist. Om du ønsker maten servert porselen kan du bare si ifra til oss. Sammen med varmmaten kommer det selvfølgelig noen andre deilige retter. Du finner krydret edamamebønne salat, denne er veldig smakfull. Capresesalat servert med mozzarella, tomat, pesto og jordbær. Jordbærene setter en ekstra smak og gjøre salat enda mer spennende.

Menyen byr også deilig fersk focaccia og aioli med stekt hvitløk. De fleste er glad i brød og aioli og vi har funnet ut at dette virkelig er en vinner. Lunsjbuffet kommer servert som en buffet og du trenger bare sette maten utover når vår sjåfør kommer og leverer maten. Om du ønsker å hente maten selv kan den hentes hos oss i Ullern allé til avtalt tid. Dette er en meny som passer til lunsj, vi ser at fler og fler bedrifter benytter seg av denne menyen. Det er en meny man blir mett av, men ikke for mett. Som vi fleste ikke ønsker å bli ved lunsjtider. Vårt team kan også hjelpe til med drikkeanbefalinger.

Til forskjellige anledninger

Vi ser også at det er fler og fler som bestiller denne menyen til for eksempel konfirmasjon eller dår og navnedag. Den passer fint til dette og du slipper å tenke maten, en dag som dette.Om du har spørsmål eller lurer noe rundt menyer kan du kontakt oss : [email protected]. Her hjelper vi deg med spørsmål du har. Når det kommer til allergier og preferanser tar vi alltid hensyn til dette. Bestill vår lunsjbuffet i dag til ditt kommende arrangement. 

Se også: Vegetar tapas

Handlekurv
Scroll to Top