Vegetar tapas

kr 335

– Glasert oumph (Soya, sulfitt)

– Stekte poteter

– Soyabønnesalat med soltørket tomater (Soya, sulfitt)

– Caprese salat med jordbær, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)

– Gulrot salat med honning, solsikkekjerner og ruccola

– Brokkolini salat med gulrotpuré og syltet rødløk (Sulfitt)

– Golvertind blåmuggost, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk)

– Aioli med stekt hvitløk (Egg)

– Focaccia (Gluten)

– Portvingelé (Sulfitt)

Kategori:

Vår ´Miljø tapas´ er en vegetar tapas meny.

Ønsker du en tapas helt uten kjøtt, da ville jeg gått for vår vegetar tapas meny. Denne menyen byr smakfulle retter som virkelig går godt sammen. Vårt team hos Modern catering er veldig opptatt at det skal være noe for alle. De som ikke spiser kjøtt skal kunne tilbud om en god og smaksrik meny. denne menyen finner du blant annet glasert oumph. Denne har vi kvalitetssjekket og smaket til som vi gjør med alle våre menyer og dette er en smakfull erstatter.

Sunn, grønn og bærekraftig mat

Vi ser at den grønne maten har kommet for å bli og vi se fler og fler som ønsker sunn, grønn og bærekraftig mat. Varmrettene du finner her er oumph om er proteinkilden og stekte poteter med gressløk. Vårt kjøkken har også satt sammen de beste salatene denne menyen. Her har du den klassiske caprese salaten med mozzarella, pesto og har vi lagt til jordbær for å en frisk vri. Soyabønnesalaten med soltørkede tomater er virkelig en slager hos oss, en smakfull og god salat. Gulrotsalaten er en perfekt blanding mellom syrlig og søtt. Pyntet med honning og solsikkekjerner og brokkolini salaten er en fresh grønn salat med gulrotpuré og syltet løk. Denne menyen byr virkelig spennende og spenstige smaker, her finner du alt fra salt til søtt.

Vårt team ønsker at dette er en meny dere blir mette av og det kan vi si at det lever denne menyen virkelig opp til. Den ferske focacciaen som kommer levert med en smakfull aioli, en perfekt blanding av smaker. Deilig oster fra både Frankrike som brie, manchego fra Spania og en deilig blåmuggost som passer perfekt med vår portvinsgelé. Ostene passer fint som en avslutning måltidet og blir som en ekstra liten dessert, det søte fra portvins geléen vil gi deg akkurat det du trenger.

Vinanbefalinger

Om du ønsker vin anbefalinger eller ønsker å ta en prat rundt menyer, er det bare å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vårt team har satt sammen deilig smaker om med dette kan vi komme med passende vinsmaker. Dette er en meny som blir levert til deg engangsemballasje og varmrettene kommer varme, du trenger ikke ta deg til noen ting annet en å kose deg. La oss gjøre det for deg. Om du ha noen spørsmål, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vegetar tapas passer til de fleste anledninger! 

Se også: Modern Tapas

Handlekurv
Scroll to Top