Vegetar tapas

kr 335

– Glasert oumph (Soya, sulfitt)

– Stekte poteter

– Soyabønnesalat med soltørket tomater (Soya, sulfitt)

– Caprese salat med jordbær, mozzarella og pesto (Melk, laktose, sulfitt)

– Gulrot salat med honning, solsikkekjerner og ruccola

– Brokkolini salat med gulrotpuré og syltet rødløk (Sulfitt)

– Golvertind blåmuggost, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania (Melk)

– Aioli med stekt hvitløk (Egg)

– Focaccia (Gluten)

– Portvingelé (Sulfitt)

Kategori:

Vår ´Miljø tapas´ er en vegetar tapas meny.

Vi ønsker å lage noe for alle, og derfor har vi her vår Miljø tapas meny. Dette er en vegetar tapas meny som passer for deg som ikke spiser kjøtt. Vi har satt sammen deilige og friske retter her. Proteinet her er oumph med BBQ marinade, denne BBQ marinaden er utrolig smakfull. Vi har også friske og fargerike salat, som den klassiske cæsar salaten og caprese salat. Vi serverer vår caprese salat med jordbær og som setter en ekstra frisk smak på salaten og vi syns nå det er vanskelig å skulle gå tilbake til en plain caprese salat. Du finner også en smakfull Soyabønnesalat med soltørket tomater i vår vegetar tapas og stekte poteter. Dette er en frisk og god meny.

Har dere ett større selskap?

Om dere har ett større selskap og over 10 gjester ønsker vegetar tapas, vil jeg anbefale og bestille denne menyen til dem. I denne vegetar menyen finner du også deilige oster som: Golvertind blåmuggost, fransk brieost, manchego ost laget i La-Mancha regionen i Spania servert med en smakfull portvinsgelé. Vi serverer også deilig aioli med stekt hvitløk og foccacia, dette er en vinner hos de fleste. Er det noen i selskapet som ønsker vegansk tapas, da er det flere av rettene her som passer til dem. Vi har også en vegetar treretters om dere ønsker dette, ta en titt under ´treretters´. Tapas passer perfekt til de fleste anledninger og alt du trenger å gjøre er å bestille. Vi hjelper deg med logistikken og leverer maten servering klar, så den kan settes rett ut på bordet. Vi ønsker å skape en variert meny, hvor vi har noe som passer til alle.

Har du noen i selskapet som har allergier?

Det er ingen problem, vi tar alltid hensyn til allergier og hjelper deg med dette. Hos oss kan du enkelt bestille over nettsiden, og du vil motta en bekreftelse på e-post. Har du noen spørsmål, kontakt oss på: [email protected]

 

Handlekurv
Rull til toppen