Catering til Julebord

Tapas retter

Forskjellige tapas retter kommer sammen til en hel meny. Tapas retter kommer originalt fra Spania, men med årene har tapas nesten blitt et uttrykk for forskjellige retter i en og samme meny.

Tapas retter - Modern Catering

Vi har i våre menyer satt sammen forskjellige tapas retter som vil passe for alle, med inspirasjon fra forskjellige land. Inviterer du venner eller familie over, er dette helt perfekt.

Tapas passer helt nydelig til både en middag rundt bordet, hvor du forsyner deg som en buffet og som minglemat om du ønsker en litt mer avslappet atmosfære.

Med disse menyene ønsker vi å gjøre det litt lettere for deg som ønsker å servere gjestene dine litt forskjellig, men ikke har lyst til å stå på kjøkkenet hele dagen. Vi ser at mange går for den tradisjonelle spanske tapasen når de lager dette, som selvfølgelig smaker veldig godt! Men når det kommer til tapas er det virkelig ingen begrensninger på hva du kan ha med.

Skal du arrangere en dåp, navnefest, konfirmasjon eller liknende? Vi har god erfaring med dette og hjelpe deg gjerne på veien.

Vi har god erfaring med dette og hjelpe deg gjerne på veien.

Når du bestiller en slik meny, får du ofte med noen kald retter og noen varmretter. Noen salater, noe protein og for eksempel poteter eller potetsalat. Dette er gjerne en meny som er her for å mette og tilfredsstille alle smaksløker. Om du skal arrangere et selskap kan vi alltid anbefale tapas retter som servering og har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en uforpliktende prat og hjelper deg med det du lurer på. Vi har også mulighet til å hjelpe dere med vin anbefalinger til de forskjellige rettene.


Handlekurv
Scroll to Top