Albondigas Kjøttboller

kr 139

Med kremet steinsoppsaus – serveres med caprese salat og stekte poteter (Melk, laktose, sulfitt)

Kategori:

Albondigas kjøttboller i steinsoppsaus er en sikker vinner, denne sausen er smakfull og kremet. Serveres med en deilig frisk caprese salat og stekte poteter. Her holder du deg god og mett over lengre tid. Vi kan også levere lunsj over en lengre periode, ta kontakt for en uforpliktende prat.

De serverer kjøttboller omtrent I hele verden og det er en klassisk rett i mange land. Kjøttboller er laget av kjøttdeig, gjerne er det blandet med godt krydder for å få ekstra god smak. Man kan serverer med flere sauser som for eksempel tomatsaus, pesto, soppsaus og brunsaus er noen få alternativer. Man kan bruke kjøtt av for eksempel storfe, svin, lam og/eller vilt. Basis for kjøttkakene er kjøttdeig. Den eltes, spes, krydres, formes til kaker og stekes i panne eller på langpanne i stekeovn. I Spania har de Albondigas kjøttboller, dette er klassisk å bruke i tapas retter. Italia bruker de også mye kjøttboller, gjerne servert med tomatsaus og spagetti.

Derfor går vi for disse kjøttbollene i våre tapas menyer. Våre kjøttboller servert i kremet steinsoppsaus går godt sammen med salatene du også finner, som capresesalat og sammen med de ovnsbakte potetene våre går de perfekt! Kjøttboller er også en vinner hos mange barnefamilier, du kjenner kanskje til svenske kjøttboller? Disse er en vinner spesielt hos nordmenn, servert sammen med tomatsaus og spagetti. Barna elsker også dette. Kjøttboller kan også serveres med potetmos, saus og rårørte tyttebær. I de fleste dagligvare butikker kan du finne kjøttboller i flere forskjellige former og smaker. Vi elsker hvertfall kjøttboller og er stolte av våre men også sausen vi serverer den med!

Du kan også finne denne retten i vår Modern tapas meny, her serveres den med flere forskjellige retter som nevnt over passer retten godt med caprese salat og ovnsbakte poteter. Vi anbefaler dere Modern tapas til ditt selskap.

Handlekurv
Scroll to Top