Den populære Modern tapas

Vi ønsker å presentere vår mest populære meny Modern tapas, denne menyen er virkelig en vinner og passer de fleste. Vi har skapt en meny ut ifra hva markedet ønsker og vi syns det viktig å være tilgjengelig for alle. Helt fra vi åpnet Modern Catering har vi ønsket å være et selskap som har noe for alle. Vi får utelukkende positive tilbakemeldinger på vår Modern tapas meny og kan anbefale denne menyen til deg som skal ha konfirmasjon, bryllup, jubileum eller rett og slett bare samle de du er glad i.

På denne menyen finner du en god variasjon av retter. Retter som komplimenterer hverandre med alt fra protein til friske salater. Vi har inkludert de populære albondigas kjøttbollene men vi har valgt å servere disse med en kremet steinsopp saus. Denne sausen er utrolig smakfull og perfekt for deg som elsker sopp! Du finner også de populære salatene caprese salat med mozarella og cæsar salat på menyen. I caprese salaten har vi valgt å inkludere en nyere vri og lagt til jordbær, vi bruker alltid norske jordbær i sesong.

Du finner også en deilig rett av hjort, hjorteragu med sesongens grønsaker! Menyen inneholder også alt fra stekte poteter, focaccia, aioli og deilig ost. Alt dette og MER til kun 395kr per person. Dette er en meny vi kan sikre deg at du blir god og mett av. Du kan lene deg tilbake og nyte. Vi er stolte av denne menyen og hjelper deg gjerne om du har noen spørsmål! Ta en titt på Modern tapas under menyer.

Modern Tapas Modern Catering
Handlekurv
Scroll to Top