fbpx

Våre tapas menyer

Et lekkert bord med delikatesser er den beste løsningen for de fleste typer arrangementer. Når vi designet våre menyer, sørget vi får å bruke en rekke ingredienser og tilbederingsmetoder som passer enhver gjest. For å gi et enda mer eksklusivt preg kan du inkludere tjenestene til en fotograf, hovmester, servitører eller til og med en sommelier. Du finner alle våre priser på «vilkår og betingelser». Allergier noterer du ved utsjekk, har du andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon for en uforpliktet prat.

Våre treretters menyer

Imponer gjestene dine med en litt mer formell måte å feire din sammenkomst på. Ansett en privat kokk til å servere en treretters meny dere sent vil glemme. Alle våre kokker er serviceinnstilt og har tiår med erfaring fra yrket. For å gi et enda mer eksklusivt preg kan du inkludere tjenestene til en fotograf, hovmester, servitører eller til og med en sommelier. Du finner alle våre priser på «vilkår og betingelser». Allergier noterer du ved utsjekk, har du andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon for en uforpliktet prat.

Våre grillmenyer

Hva er vel bedre enn en deilig grillmeny på en varm sommerdag med gode venner samlet rundt bordet? Vi sender en privat kokk til å grille deres meny hos dere. Alle våre kokker er serviceinnstilt og har tiår med erfaring fra yrket. Du finner alle våre priser på «vilkår og betingelser». Allergier noterer du ved utsjekk, har du andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon for en uforpliktet prat.

Våre fingermatmenyer

Ønsker du en avslappet og litt mindre formell stemning hvor du kan gå løst rundt og mingle? Her har du to forskjellige menyer av nydelig fingermat. Allergier noterer du ved utsjekk, har du andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon for en uforpliktet prat.

LUNSJ & MØTEMAT

Skal du holde kurs eller møter og trenger møtemat i løpet av dagen?. Allergier noterer du ved utsjekk, har du andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon for en uforpliktet prat.

VÅRE DESSERTER

Er du glad i søtsaker? Da har vi tre desserter her som smelter på tunga og dekker de fleste behov. Allergier noterer du ved utsjekk, har du andre spørsmål ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon for en uforpliktet prat.

Takk til våre venner

 
Sagene Bryggeri (Modern Catering i Oslo)
Tingstad (Modern Catering i Oslo)
Odd Langdalen (Modern Catering i Oslo)
Naturli (Modern Catering i Oslo)
Laks & Vilt (Modern Catering i Oslo)
Krosby (Modern Catering i Oslo)
A. Idsøe (Modern Catering i Oslo)
Gastro Import (Modern Catering i Oslo)
Culina (Modern Catering i Oslo)
Carl Evensen (Modern Catering i Oslo)
Studio 5 Grafisk (Modern Catering i Oslo)

Modern Catering AS Org nr 924 506 431
Besøksadresse: Ullern allé 41, 0381 Oslo
Postadresse: Olaf Helsets vei 1 B, 0694 Oslo