Juletradisjoner

Vi har gledet oss masse til å introdusere årets julemenyer. I år har vi skapt en deilig tapas meny, hvor du finner litt av hvert og noe for alle. Vi har også en tre retters jule inspirert versjon. Julematen er viktig for mange og det er en tradisjon igjennom desember. Vi ønsker alltid å gjøre vår egen lille twist på noen ting. Som vi mener fremhever smaken og passer perfekt med de andre elementene. Det er viktig for mange å følge juletradisjoner og vi har alle forskjellige gjennom julemåneden. Om du feirer med venner, familie, alene, eller velger å ikke ferie er desember en måned hvor gater lyser opp og det er viktig å ta vare på hverandre.

Allerede fra etter sommeren begynner vi å prate om jul og det er det neste store som skjer for mange av oss. Vi setter pris på maten, venner, familie, tente lys, varme drikker, gode tepper i sofaen foran peisen. Juletradisjoner for mange er å samles rundt bordet lenge, nyte god mat og dessert, gode samtaler, god drikke i glasset og fyre i peisen. Vi liker å skape julestemning for andre! Og vi vil oppdatere både facebook og instagram med juleinnhold. Følg oss gjerne. Klikk her for instagram og her for facebook. Vi ønsker gjerne å høre om dine tradisjoner, kommenter gjerne og fortell oss hva dere ønsker å se mer av. Våre menyer vil snart være tilgjengelig for deg til å bestille, det er aldri for sent å starte å tenke på julebordet. Listene fyller seg raskt opp og vi anbefaler å være tidlig ute.

Mini makroner

Sjekk ut våre menyer her: Våre menyer

Julequiz om juletradisjoner

Vi har laget en julequiz, alle er jo glad i quiz! Her er det både spørsmål om nye og gamle tradisjoner, ta den da og sjekk din kunnskap. Fortell oss hvordan det gikk når du er ferdig.

Julequiz

Test din jule kunnskap, ta vår jule quiz. Her finner du flere spennende spørsmål. 

Handlekurv
Scroll to Top